Jedálny lístok od 13. 1. - 17. 1.

Pondelok

 

A. 0,33 l Kelová so zemiakmi, chlieb A/1
B. 0,33 l Vývar  A/ 1, 9

   

1. 120g Bravčové stehno na pive, tarhoňa, cvikla A/1, 10
2. 120g Kuracie vykostené stehno pod perinou (hrášok, šamp.,syr, smotana), ryža A/1, 7
3. 300g Fazuľkový prívarok, volské oko, chlieb (klobása) A/1, 3, 7

 Utorok

 

A. 0,33 l Fazuľová s údeným plecom A/1,9
B. 0,33 l Vývar 

   

1. 120g Pečená krkovička, dusená kapusta, knedle  A/ 1, 10
2. 120g Kuracie rezančeky s nivovou omáčkou, špenátové halušky     A/1,7
3. 120g  Vyprážaný encián so šunkou, zemiaky, tatárska omáčka     A/ 1,3,7

 Streda

 

A. 0,33  Francúzska polievka A/ 1, 9
B. 0,33 l Vývar 

   

1. 120g Čiernohorský kurací rezeň, zemiaky, tatárska omáčka A/1, 3, 7

2. 120g Medailónky z bravčovej panenky s dubákovou omáčkou, ryža, hranolky A/1, 7, 10

3. 300g Šišky s džemom A/1, 7

 Štvrtok

 

A. 0,33 l Cesnačka so syrom a opekaným chlebom A/1, 7
B. 0,33 l Vývar  A/ 1, 9

   

1. 120g Bravčové roládky s kyslou kapustou, americké zemiaky, ryža A/1, 10
2. 120g Kurací špíz v cestíčku, zemiaky, tatárska omáčka A/1, 3, 7
3. 120g Restovaná kuracia pečeň v zemiakovej placke A/1, 

 Piatok

 

A. 0,33 l Gulášová, chlieb A/1, 9
B. 0,33 l Vývar 

 

 

1. 120g Kuracie prsia Hawai (ananás, šunka,syr), ryža A/1, 7
2. 120g Vyprážané kare v chrumkavom trojobale, zemiaky A/1, 3
3. 300g Francúzske zemiaky, kyslé uhorky  A/1, 3, 7, 

Prosíme hlásiť obedy do 8.30. Ďakujeme za pochopenie.