Jedálny lístok od 20. 5. - 24. 5.

Pondelok

 

A. Zemiaková mliečna s kôprom
B. Vývar

   

1. Bravčové stehno na paprike, noky
2. Hydinové rizoto, cvikla, syr
3. Penne cestoviny s paradajkovou omáčkou, olivami a syrom

 Utorok

 

A. Fazuľková
B. Vývar

   

1. Maďarský guláš, knedle
2. Kuracie na nive, hranolky, ryža
3. Grenadiersky pochod, kyslé uhorky

 Streda

 

A. Paradajková so syrom
B. Vývar 

   

1. Kurací rezeň v cestíčku, zemiaková kaša

2. Bravčová roláda s omeletou a kápiou, ryža, opekané zemiaky

3. Dukátové buchty s čokoládovým krémom

 Štvrtok

 

A. Bryndzová krémová s opekaným chlebom
B. Vývar 

   

1. Bravčový prírodný rezeň s dijonskou omáčkou, zemiaky, ryža
2. Kuracie prsia na šampiňónoch, šunková ryža
3. Špenátové halušky so šunkou a syrovou omáčkou

 Piatok

 

A. Hrstková s údeným plieckom
B. Vývar 

 

 

1. Znojemský guláš, slovenská ryža
2. Zapekané kuracie prsia s brokolicou a syrom, ryža
3. File plnené špenátom, zemiaky

 

Prosíme hlásiť obedy do 8.30. Ďakujeme za pochopenie.